• 2016. július 14. 14:50

  Azonnali belépéssel keresünk szoftvertanácsadó munkatársat kaposvári székhelyünkre, kinek elsődleges feladata a szoftvereinket használó partnereink technikai segítése, telefonon és interneten keresztül végzett support. A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen feltétel alapszintű tájékozottság a növénytermesztési technológiákról, a jogszabályok által előírt kimutatások, (gazdálkodási napló, permetezési napló, nitrátjelentés stb.) kitöltési módjának pontos ismerete, komoly jártasság számítógép, tablet és okostelefon használatában.

 • 2016. március 24. 11:19

  2016. április 1. és 2016. május 15. között minden JD-Office (John Deere monitorok), és ISO-Office (ISO monitorok) programcsomagra 10% kedvezményt biztosítunk a vételárból, amennyiben a csomag tartalmazza a Precíziós gazdálkodás modult és legalább 200 hektár területre Talking Fields térképeket is rendelnek.

 • 2016. január 26. 18:31

  A Smart Farming Kft. legújabb szolgáltatása egy oyan precíziós talajmintavétel, ahol a mintázandó raszterek kialakítása a Talking Fields zónatérképek alapján történik. Így lehetőség nyílik olyan, szabályatlan alakú, de az előre meghatározott méretű raszterek megtervezésére, mely a a hasonló termőképességű területek összevonásán alapul.

 • 2015. december 6. 17:30

  Mind az AO Agrár-Office, mind a JD-Office szoftvercsomag új, 1.7.7.15 verziója elkészült és a felhasználók rendelkezésére áll. A szoftverekben számos változtatás történt, komoly mennyiségű új funkcióval gazdagodtak. Ez a verzió tartalmazza a jogszabályi változások miatti új kimutatásokat is.  

  Legfontosabb újdonságok:

   

 • 2015. november 17. 21:49

  A mezőgazdaság digitalizációja már jó 20 éve elkezdődött. Először csak egyszerű nyilvántartó programok jelentek meg, majd ezeket követték a komplex termelésirányító rendszerek is. Ezzel párhuzamosan a gépeken is megjelentek a fedélzeti elektronikai eszközök és a GPS antennák. Mára a gépeken kialakult az a hardverállomány, mely megfelelő irodai szoftvert igényel a benne lévő lehetőségek optimális kihasználásához. Ennek a folyamatnak volt fontos mérföldköve az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok megjelenése.

 • 2015. július 23. 10:21

  "Smart Farming" tanulmányutat szervez Németországba 2015 augusztus 24. és 27. között a Magyar Kukoricaklub Egyesület, melynek programját a PC Agrár Kft. is támogatja. 

  Az utazás konferencia busszal történik és a következő főbb célkitűzései vannak:

  -A németországi gazdák fajtaválasztási szempontjainak tanulmányozása

  -Az osztott Nitrogén használatának gyakorlata

  -Megújuló energiatermelés és hasznosítás

  -A precíziós gazdálkodás tapasztalatai és fejlődése Németországban 

 • 2015. június 7. 19:28

  Az elmúlt évtized a mezőgazdasági gépek eszközök használatában és azok vezérlésében szinte teljesen a GPS technológia jegyében telt. Mára olyan szinten elterjedt a GPS jelek, és azon belül is az RTK használata, hogy enélkül egy modern gép és egy modern gazdaság aligha elképzelhető. Mindemellett az eddigi fejlesztések fő motorja a gépi oldal volt, hiszen sokan az automata kormányzásban ill. a nyomvonalak ismételt használatában látták a rendszer csúcsát.

 • 2015. február 19. 10:18

  Nagy kedvezménnyel megvásárolható egy AO Greenseeker ISOBUS készülék, mely mindössze néhány bemutatón szerepelt. Az eszköz 4 szenzoros, fronthidraulikára szerelhető összecsukható tartószerkezettel rendelkezik, az ún. profi verzió. A készülék tartalmaz egy ISOBUS modult, így üzembehelyezése nem igényel semmilyen szerelést a traktoron és a műtrágyaszórón. Meglévő ISOBUS monitor mellé nincs szükség semmilyen további kiegészítő eszközre a vezetőfülkében.